ANTALYA / KUMLUCA - Mimar Sinan Ortaokulu

ÇEDES

Nis

ÇEDES Kulübü olarak Nisan ayı temamız Yardımlaşma idi. Kuzey Alaz Ümit isimli sma hastası bebek için okulumuz fen bilimleri öğretmenimizin yetiştirdiği kuşları çekilişle sahiplendirirken çekilişe katılan öğrencilerimiz hem hayvanseverlik örneği sergilediler hem hasta bir bebeğe yardım ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

ÇEDES Kulübü Mart ayı vatanseverlik teması kapsamında öğrencilerimizle birlikte ilçemizde yaşayan gazimizi ziyaret etmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

ÇEDES Kulübü Şubat ayında Sabır ile ilgili etkinlikler yaptı ve sergiledi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

ÇEDES Kulübü olarak hayvan sevgisi ve sorumlulukları öğrencilerle değerlendirildi.

Ara

ÇEDES Projesi üyeleri ve öğretmenleri Kumluca'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz fabrikayla ilgili bilgilendirildi ve okulumuza zeytin fidanı dikimi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

ÇEDES Kulübünün Ekim ayı etkinlikleri Saygı konusu üzerine idi. Büyüklere saygı, trafikte saygı, kantinde saygı, okulda saygı, görevimde saygı, oyunlarda saygı, yolculukta saygı, sınıfta saygı, camide saygı etkinlikleri düzenlendi.

Ekm

ÇEDES projesi kapsamında yapılan etkinliklerimizden sorumlulukla ilgili farkındalık örnekleri.