ANTALYA / KUMLUCA - Mimar Sinan Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü" öğrencilerle paylaşıldı. Öğrenciler Yunus Emre Sözlüğünden

seçilen en az üç kelimenin yer aldığı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturma etkinliğinin gerçekleştirdiler.

Ara

Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Ayşe ACAR, Gökhan ALBAYRAK ve Mehmet GENÇ hakemliğinde düzenlenen futbol turnuvalarında sonuçlar;

5. ve 6. sınıflarda 1.6-D   2.       3.
7. ve 8. sınıflarda  1.      2.       3.

Ara

Okulumuzda görevli stajersağlık görevlilerinin 6. sınıflara yaönelik Sağlıklı Beslenme ve Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı ile ilgili seminerleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

ÇEDES projesi üyeleri ve öğretmenlerimizin Kumluca 'da bulunan zeytinyağı sıkma fabrikasına ziyaretleri.

Kas

Öğretmenler günü programı güzel bir törenle gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

ÇEDES Kulübünün Ekim ayı etkinlikleri Saygı konusu üzerine idi. Büyüklere saygı, trafikte saygı, kantinde saygı, okulda saygı, görevimde saygı, oyunlarda saygı, yolculukta saygı, sınıfta saygı, camide saygı etkinlikleri düzenlendi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Bu ayın değeri olan Barış ve Adalet konusunda savaşa hayır ve Filistin'e dua etkiliğimiz... Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ekm

Ayşe Eken ve öğrencileri akıllı şehir ve güvenli trafik konulu projeleri ile 1. olarak ödül kazanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Kepez belediyesinin düzenlediği Bilimfest'i inceleme gözlemleme amaçlı gezi düzenlenmiştir.

.

8. Sınıflara yönelik LGS hazırlık sürecinde motivasyon gezisi düzenledik.

Ekm

Rehberlik servisimiz tarafından tüm kademelere etkili ve verimli çalışma seminerleri düzenlenmiştir.

Ekm

Çedes projesi kapsamında ayın değeri 'sorumluluk' etkinlikleri

Ekm

İlçe milli eğitim müdürümüz Yusuf Tekdemir okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu da ziyaret etmiş ve incelemelerde bulunmuştur.