ANTALYA / KUMLUCA - Mimar Sinan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlama programımızı ilçe kültür merkezinde protokolün katılımı ile gerçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizdeki okullar arası zeka oyunları turnuvalarında okul birincilerimiz 3 kategoride birincilik, diğer kategorilerde üçüncülük ve beşincilik elde etmişlerdir. Tebrik ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Kaleli yakantop turnuvasında birinci 5-A sınıfı olmuştur. Tebrik ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayının ilk günü davulcular, maniler, sınıfların ramazan panosu etkinlikleri ile karşılandı. Ramazan kolisi hazırlıklarına başlandı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mart ayı Vatanseverlik teması gazi ziyareti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Programı Yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sivil savunma kulübü tarafından hazırlanan program ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda beş kategoride her sınıf düzeyinde yapılan Zeka Oyunları Turnuva sonuçları..

Şbt

ÇEDES Kulübü Şubat ayında Sabır ile ilgili etkinlikler yaptı ve sergiledi. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi karne töreniyle sonlandırılmıştır. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Kumluca Kaymakamlığı tarafından organize edilen Çanakkale gezici müzesine ziyaret...

Ara

Özel eğitim sınıfımızda öğrencimizin doğum günü için özel öğretim ve rehber öğretmenlerimiz sürpriz kutlama düzenlediler.

Ara

Mangala oyunu Zeka Oyunları turnuvasında 1. 6-D Mert Altın, 2. 5-C Berke Önal, 3. 7-E Musa Özarslan   4. 8-D Ali Bulut
Zeka oyunları turnuvaları, Küre, Pentago, Kulami, Reversi oyunlarıyla devam ediyor.